Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Schrundensalbe, 200ml.

Schrundensalbe, 200ml.
3 564 Ft

Schrundensalbe, 200ml.

Repedésápoló krém, gyalulás nélkül az ápolt lábért!

 • Schrundensalbe, 200ml.

  Repedésápoló krém, gyalulás nélkül az ápolt lábért!

  Ápolt, egészséges, szép.
  Bársonyosan puha lábak pár hét alatt.
  Effektív, értékes kombináció ureából és panthenol. Ápolt lábak = egészséges lábak.
  Fájdalommentes, sérülésmentes.

  A kellemes megoldás a bársonyos és egészséges lábért!

  A lábaink a mi legfontosabb „szállítóeszközeink” és ennek ellenére gyakran el vannak hanyagolva. A bőrkeményedés és bőrrepedés ennek az eredménye. Mit használ az exkluzív megjelenés, ha a drága szandálból egy kövér, elfehéredett, bőrkeményedés látszódik. Ez nem csak gusztustalan, hanem még rosszabb, fájdalmas és egészségkárosító. Egy száraz, repedezett bőrfelület ideális táptalajt biztosít a gombák és baktériumok számára.

  Általános megoldások, mint: bőrreszelés, gyalulás vagy vágás nagy kockázati tényezőt jelentenek. A professzionális lábápolás időigényes és drága. A JS-CARE repedés kenőcs alfa és omega a finom megoldás területén. Naponta kétszer bőrfelületi alkalmazás esetén, egy pár héttel később a lábak baba puhák és csodálatosak lesznek! Az urea és a panthenol a JS-CARE Schrundensalbe balzsam hatékony kombinációja.

  Urea: karbamid, ősidők óta ismert szer a száraz bőr ellen. Ma szintetikusan állítják elő, a bőrápolás területén nélkülözhetetlen. A karbamid megköti a folyadékot, megnehezíti a bőr hámlását, repedezését.

  Panthenol: rugalmassá teszi a bőrt és gyulladáscsökkentő. Sosem volt ennél egyszerűbb ápolt lábakat teremteni. Ápolt lábak = egészséges lábak.

  A tégely tartalma 200ml.

 • Cikkszám
  854544H
Webáruház készítés